/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop strona 3

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie  
Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Produkt jak najbardziej spełnia oczekiwania.
Magdalena (2020-03-21 18:09:20)
Filia Lazionkowa przepiękna, montaz bezproblemowy, kontakt ze sprzedajacym pierwsza klasa :) wysyłka błyskawiczna :) Polecam!
M. (2020-03-05 16:21:58)
Dziękuję za cierpliwość i super współpracę.
Jola (2020-01-08 14:49:00)
bardzo dobra jakość produktu i obsługi. Tapeta w pełni oddaje głębię i w150 % zadowala jakością i wykonaniem. wspaniała. Serdecznie polecam. To nie moja rodzina. zaskoczyła mnie zbieżność nazwiska które pojawiło się przy finalizacji zamówienia. wszystko super super
małgorzata sikorska (2019-11-06 13:49:00)
Dobra jakość produktu. Ładnie prezentuje się na oknie drzwi łazienkowych i spełnia swoje zadanie (wytłumianie światła). Szybka realizacja. Gorąco polecam.
Bogumiła Dzierzgowska (2019-10-23 16:34:00)
Wyszło pięknie. Pomimo obaw (szafa ma drzwi przesuwane) efekt końcowy jest naprawdę super jestem zachwycona
Iza (2019-10-14 09:06:00)
Produkt doskonałej jakości. Świetnie prezentuje się na oknie łazienkowym. Warto!
Aleksandra Kwiatkowska (2019-08-30 16:29:00)
Bardzo ładnie.
Łukasz Zamirski (2019-08-09 18:47:00)
Sprawna szybka i miła obsługa klienta .Wysyłka terminowa .gorąco polecam
Wanda Szłapa (2019-07-15 16:28:00)
Bardzo szybka obsługa, rzetelna firma, kontakt,doradztwo, wszystko na plus. Realizacja zamówienia ekspresowa. Super efekt folii na drzwiach.
Magdalena (2019-07-14 21:55:00)