/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie  
Tapetą, naklejką zakleiłam lustro w szafie które bardzo zniekształcało, pasuje idealnie. Jakość, rozmiar, dostawa doskonałe. Bardzo łatwo i szybko się przykleja. Polecam na 1000% . Pozdrawiam.
Kasia (2022-04-10 10:59:44)
Tapeta 10/10, obsługa 15/10. Więcej takich sklepów.
Tobiasz (2022-03-27 22:13:59)
Fajny sklep
Tomek (2022-03-25 12:06:11)
Idealna transakcja. Doskonały kontakt i cenne wskazówki. Bardzo szybka dostawa. Tapety zgodne z opisem i wzór taki jak na zdjęciu. Nie było problemów z przyklejeniem tapety do ściany.
Krzysztof Kucharski (2022-03-04 19:07:00)
Ekspresowa realizacja zamówienia. Doradztwo, kontakt na najwyższym poziomie. Produkt wysokiej jakości, bezproblemowy montaż. Serdecznie polecam
Agnieszka (2022-02-14 09:01:53)
Bardzo miły kontakt i profesjonalne doradztwo. Fototapeta bardzo dobrej jakości, kolory w punkt (zmieniane nasycenie, żeby uzyskać pożądany efekt), jedyna uwaga - widoczne linie łączenia na ciemnych kolorach, z którymi ekipa montująca nie mogła sobie poradzić.
Joanna Olejarz (2022-02-04 20:41:16)
jestem bardzo zadowolona tapety są wyśmienitej jakości a ich montaż prosty
Iga (2022-01-31 23:22:26)
Jakość genialna, montaż banalny.
Mikołaj (2022-01-31 23:02:47)
Moja odnowiona łazienka z klimatem karaibskim
Krzysztof W. (2021-12-12 21:48:35)
z podziękowaniem.
Andrzej J (2021-12-12 21:36:13)