/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie  
super wszystko szybko jakość idealna
Elżbieta Klobuzeńska (2021-09-08 18:15:11)
Produkt zgodny z opisem. Jakość bardzo dobra. Łatwy sposób doboru wymiaru na stronie producenta. Szybki montaż na szkle. Super! Polecam.
Paweł (2021-09-01 15:51:55)
Witam obrazy odpakowane i już wiszą, super, kolory czyste i pełne, wygląda jak żywy, nie spodziewałem się aż takiego efektu
Mikołaj K. (2021-08-08 14:08:00)
Polecam, firma rzetelna, nie spodziewałam się tak szybkiego zrealizowania zamówienia.
Jola Wnuk (2021-07-05 17:36:16)
Fototapeta położona.
Wyszło super.
Dziękuję.
Anna Z. (2021-06-26 21:02:00)
Jestem pod dużym wrażeniem ponieważ fototapeta na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciach, jakość jest bardzo dobra a czas realizacji bardzo szybki! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni i gorąco polecamy !
Sandra Popławska (2021-06-08 14:58:14)
Bardzo dobra jakość i szybkość realizacji. Stare drzwi wyglądają świeżo.
Szymon (2021-04-06 11:32:26)
Wykonanie, realizacja oraz wysyłka na najwyższym poziomie -szczerze POLECAM!!!
Marcin Łastowski (2021-04-02 09:07:47)
Naklejka bardzo mi się podoba. Jestem mega zadowolona z efektu. Super kontakt ze sprzedającym. W 100%polecam.
Edyta Wójciak (2021-03-06 21:18:13)
W naszej strefie Chillout jest pięknie
Monika Ż. (2021-02-15 21:19:07)