/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie  
Towar zgodny z zamówieniem. Łatwy montaż. Polecam
Beata Sechawer (2021-11-26 16:01:51)
Dziękuję, naklejka na meble fantastyczna. Doskonała jakość i banalne przyklejanie. Przemiły kontakt i doskonała obsługa. Polecam serdecznie!
Ela Tuleja (2021-11-26 15:41:16)
Bardzo ładnie wyslo jestem zadowolona
Prokop Joanna (2021-11-25 10:12:26)
Fototapeta o strukturze betonu wygląda super.
Mateusz (2021-10-31 21:25:52)
Pełen profesjonalizm. Świetne wykonanie plakatów, przesympatyczna obsługa, szybka przesyłka. Gorąco polecam!
Kasia (2021-10-14 15:00:07)
polecam firmę, profesjonalizm
Monika (2021-09-30 17:56:56)
super wszystko szybko jakość idealna
Elżbieta Klobuzeńska (2021-09-08 18:15:11)
Produkt zgodny z opisem. Jakość bardzo dobra. Łatwy sposób doboru wymiaru na stronie producenta. Szybki montaż na szkle. Super! Polecam.
Paweł (2021-09-01 15:51:55)
Witam obrazy odpakowane i już wiszą, super, kolory czyste i pełne, wygląda jak żywy, nie spodziewałem się aż takiego efektu
Mikołaj K. (2021-08-08 14:08:00)
Polecam, firma rzetelna, nie spodziewałam się tak szybkiego zrealizowania zamówienia.
Jola Wnuk (2021-07-05 17:36:16)