/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie  
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Ekspresowe wykonanie i bardzo dobra jakość. Polecam Wszystkim którzy się wahają, ponieważ można przedzwonić i Pan Mateusz wszystko klarownie wyjaśni i pomoże w wyborze.
Marzena Czapska-Ruth (2022-11-20 19:58:32)
Super fototapeta taka jak ze zdjęcia idealna bardzo dobrej jakości i do tego fajny i pomocny opis montażu, szczerze polecam
Kasia (2022-11-18 18:18:49)
Polecam. Folia bardzo ładnie się prezentuje na oknie.Fototapeta bardzo dobrej jakości, zmienia pomieszczenie na klimatyczny zakątek.
Ella. K. (2022-11-16 11:48:29)
Zamówienie zrealizowane zgodnie z ofertą, szybka realizacja,
maria wichary (2022-11-14 14:30:08)
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, profesjonalne podejście do zamówienia i klienta. Fototapeta oraz plakaty które zamówiliśmy są wysokiej jakości. Szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim!
Magdalena (2022-11-09 16:06:37)
Polecam, szybka obsluga, a folia na oknie w łazience ładnie się prezentuje.
Paweł (2022-11-02 18:28:52)
Wszystko przebiegło perfekcyjnie. Wszelkie projektowanie i ustalenia z podwykonawcami. Polecam serdecznie!
Adam (2022-10-28 13:13:11)
Bardzo dziękuję za fachowe i rzetelne podejście do klienta, doradztwo na wysokim poziomie. Naklejka bardzo dobrej jakości, wysyłka błyskawiczna. Transakcje z taką firmą to czysta przyjemność.
Iwona Chojnacka (2022-09-19 10:28:25)
Super obsługa, serdecznie polecam, folia na okno spełniła oczekiwania.
Grzegorz Kochaniec (2022-09-12 12:01:04)
Profesjonalna obsługa. Można liczyć na fachową poradę.
Szybka realizacja. Polecam!
Sebastian Gierkiewicz (2022-09-02 18:10:17)