/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

Folie na okna do garderoby i łazienki, które zamówiłam, są super.
W dzień dają wystarczającą ilość światła naturalnego, wieczorem dają intymność. Przyklejenie do szyby jest łatwe. "Pęcherze" wodne super się wchłaniają, ale trzeba być cierpliwym, bo w naszym przypadku w jednym oknie trwało to 3 dni.
Polecam gorąco. Załączone zdjęcie nie jest profesjonalne.
Renata Staniaszek (2020-06-02 12:11:32)
Wszystko jest piękne. Dokładnie tak jak chciałam.
Basia (2020-05-15 12:26:38)
Fototapeta super, jestem bardzo zadowolona.
Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia.
Pozdrawiam
Jadwiga Durtan-Juszczak (2020-05-15 08:16:20)
Duża oferta, dobra jakość, szybka realizacja w atrakcyjnej cenie:)
Polecam!
Monik (2020-05-02 20:47:18)
Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Produkt jak najbardziej spełnia oczekiwania.
Magdalena (2020-03-21 18:09:20)
Filia Lazionkowa przepiękna, montaz bezproblemowy, kontakt ze sprzedajacym pierwsza klasa :) wysyłka błyskawiczna :) Polecam!
M. (2020-03-05 16:21:58)
Dziękuję za cierpliwość i super współpracę.
Jola (2020-01-08 14:49:00)
bardzo dobra jakość produktu i obsługi. Tapeta w pełni oddaje głębię i w150 % zadowala jakością i wykonaniem. wspaniała. Serdecznie polecam. To nie moja rodzina. zaskoczyła mnie zbieżność nazwiska które pojawiło się przy finalizacji zamówienia. wszystko super super
małgorzata sikorska (2019-11-06 13:49:00)
Dobra jakość produktu. Ładnie prezentuje się na oknie drzwi łazienkowych i spełnia swoje zadanie (wytłumianie światła). Szybka realizacja. Gorąco polecam.
Bogumiła Dzierzgowska (2019-10-23 16:34:00)
Wyszło pięknie. Pomimo obaw (szafa ma drzwi przesuwane) efekt końcowy jest naprawdę super jestem zachwycona
Iza (2019-10-14 09:06:00)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie