/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

W naszej strefie Chillout jest pięknie
Monika Ż. (2021-02-15 21:19:07)
Profesjonalna i ekspresowa obsługa, szafa z naklejka prezentuje się przepieknie, jestem bardzo zadowolona.
M.F. (2021-01-13 20:58:20)
Gorąco polecam. Naklejka na okno w łazience wygląda rewelacyjnie. Po naklejeniu daje tak wspaniały efekt, że nie mogłam nacieszyć oka, a przy tym, nic nie widać z zewnątrz.
Dodam również, że sprzedający jest bardzo profesjonalny. Bardzo szybko odpisuje, dzwoni i rozwiązuje wszelkiego rodzaju problemy.
Jest naprawdę godny polecenia.
Kasia W (2020-11-02 13:06:35)
Folia okienna super. Realizacja szybka i bezproblemowa. Serdecznie polecam
Anna Daniel (2020-10-22 14:28:04)
Jestem bardzo zadwolona. Zamowilam tapete do lazienki na okno gdzie sąsiedzi wrecz codziennie doslownie siedzą na przeciwko. Wreszcie mam spokoj. Swiatlo przenika do łazienki i nic nie widac z zewnatrz. Polecam produkt.
Iza
Izabela (2020-10-09 22:41:21)
Folie na okna do garderoby i łazienki, które zamówiłam, są super.
W dzień dają wystarczającą ilość światła naturalnego, wieczorem dają intymność. Przyklejenie do szyby jest łatwe. "Pęcherze" wodne super się wchłaniają, ale trzeba być cierpliwym, bo w naszym przypadku w jednym oknie trwało to 3 dni.
Polecam gorąco. Załączone zdjęcie nie jest profesjonalne.
Renata Staniaszek (2020-06-02 12:11:32)
Wszystko jest piękne. Dokładnie tak jak chciałam.
Basia (2020-05-15 12:26:38)
Fototapeta super, jestem bardzo zadowolona.
Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia.
Pozdrawiam
Jadwiga Durtan-Juszczak (2020-05-15 08:16:20)
Duża oferta, dobra jakość, szybka realizacja w atrakcyjnej cenie:)
Polecam!
Monik (2020-05-02 20:47:18)
Miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Produkt jak najbardziej spełnia oczekiwania.
Magdalena (2020-03-21 18:09:20)

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie