/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie  
Bardzo Państwu dziękuje za nową naklejkę. Wygląda fantastycznie.
Musicie uprzedzać , że w rzeczywistości te naklejki o wiele ładniejsze jak na obrazkach strony internetowej. Jestem zachwycona!!!!!!! Dziękuję z całego serca !!!!!!!!
VK (2023-09-06 13:22:14)
Bardzo pomocna obsługa. Realizacja zamówienia szybka i profesjonalna. Polecam.
Zofia (2023-08-16 09:14:42)
Jestem BARDZO zadowolona, szczerze polecam tą firmę. Folia na okno, którą zmówiłam, jest prześliczna i zgodna z zamówieniem, Szybka wysyłka i przemiła obsługa. POLECAM :)
Anna Michalska (2023-08-08 23:08:10)
Jestem mega zadowolona, polecam , polecam !!, pozdrawiam miłego profesjonalnego pracownika firmy
Iwona (2023-05-10 22:50:42)
Wzorowa obsługa klienta. Tapeta dobrana idealnie.
Zdecydowanie popieram wszystkie poniższe opinie na temat obsługi oraz jakości produktu.

Jeszcze raz bardzo dziękuję oraz szczerze polecam ! :)
CORIA FIT & FIGHT CLUB (2023-04-27 08:47:15)
Kolejny zakup i kolejny zachwyt otrzymanym produktem! Naklejka na okno idealna, na żywo wygląda jeszcze piękniej, niczym namalowany obraz. Realizacja błyskawiczna, już na następny dzień od zamówienia mogliśmy odebrać gotowy produkt! Firma dba o klienta i o jakość usług nie na 5, ale na 6 gwiazdek. Szczerze polecam
Magdalena Wojtuściszyn (2023-04-19 12:33:09)
Tapeta jak z marzeń, realizacja zamówienia błyskawiczna, bezproblemowy kontakt z firmą, przemiła obsługa i fachowe porady, na pewno jeszcze nieraz skorzystamy z usług tej firmy. Serdecznie polecam jeśli komuś zależy na wysokiej jakości produktu i obsługi w bardzo korzystnej cenie :)
Magdalena Wojtuściszyn (2023-04-15 12:51:35)
Serdecznie polecam sklep. Szybka i sprawna obsługa oraz piękny produkt.
Beata (2023-04-14 19:04:52)
Bardzo piękny obraz.
Córka jest mega zadowolona
Jerzy Sarela (2023-04-11 11:31:37)
Super pod każdym względem.
Małgorzata Niwicka (2023-03-20 20:33:40)