/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie  
Jestem pod dużym wrażeniem ponieważ fototapeta na żywo prezentuje się o wiele lepiej niż na zdjęciach, jakość jest bardzo dobra a czas realizacji bardzo szybki! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni i gorąco polecamy !
Sandra Popławska (2021-06-08 14:58:14)
Bardzo dobra jakość i szybkość realizacji. Stare drzwi wyglądają świeżo.
Szymon (2021-04-06 11:32:26)
Wykonanie, realizacja oraz wysyłka na najwyższym poziomie -szczerze POLECAM!!!
Marcin Łastowski (2021-04-02 09:07:47)
Naklejka bardzo mi się podoba. Jestem mega zadowolona z efektu. Super kontakt ze sprzedającym. W 100%polecam.
Edyta Wójciak (2021-03-06 21:18:13)
W naszej strefie Chillout jest pięknie
Monika Ż. (2021-02-15 21:19:07)
Profesjonalna i ekspresowa obsługa, szafa z naklejka prezentuje się przepieknie, jestem bardzo zadowolona.
M.F. (2021-01-13 20:58:20)
Gorąco polecam. Naklejka na okno w łazience wygląda rewelacyjnie. Po naklejeniu daje tak wspaniały efekt, że nie mogłam nacieszyć oka, a przy tym, nic nie widać z zewnątrz.
Dodam również, że sprzedający jest bardzo profesjonalny. Bardzo szybko odpisuje, dzwoni i rozwiązuje wszelkiego rodzaju problemy.
Jest naprawdę godny polecenia.
Kasia W (2020-11-02 13:06:35)
Folia okienna super. Realizacja szybka i bezproblemowa. Serdecznie polecam
Anna Daniel (2020-10-22 14:28:04)
Jestem bardzo zadwolona. Zamowilam tapete do lazienki na okno gdzie sąsiedzi wrecz codziennie doslownie siedzą na przeciwko. Wreszcie mam spokoj. Swiatlo przenika do łazienki i nic nie widac z zewnatrz. Polecam produkt.
Iza
Izabela (2020-10-09 22:41:21)
Folie na okna do garderoby i łazienki, które zamówiłam, są super.
W dzień dają wystarczającą ilość światła naturalnego, wieczorem dają intymność. Przyklejenie do szyby jest łatwe. "Pęcherze" wodne super się wchłaniają, ale trzeba być cierpliwym, bo w naszym przypadku w jednym oknie trwało to 3 dni.
Polecam gorąco. Załączone zdjęcie nie jest profesjonalne.
Renata Staniaszek (2020-06-02 12:11:32)