/ Opinie

Opinie o serwisie fototapety.shop

Dziękujemy za zaufanie. Państwa pozytywne opinie są dla nas wielką wartością. Satysfakcja naszych klientów jest i pozostanie naszym priorytetem.

Załącz zdjęcie dekoracji (*.jpg)
Dodaj opinie  
Jakość tapety oceniam na 10/10, pomijając mój błąd z wymiarami to tapetę klei się bardzo łatwo ,co do foli na okno - materiał sam w sobie świetny i grafika prezentuje się super ,jedyny minus to drobne zadrapanie na kancie foli ,ale mimo to polecam sprzedawcę
Adrian (2024-01-12 13:45:32)
Bardzo miła obsługa .Ekspresowe wykonanie i bardzo dobra jakość, zamawiałam obraz -konie na płótnie ,wyszło super. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym,można uzyskać profesjonalnej porady.
Szybka realizacja.Polecam .
Elżbieta Szewczyk (2023-11-21 21:45:09)
Jestem zachwycona obsługą Firmy i realizacją zamówienia. Folia, zarówno ta na okna, jak i naklejka na drzwi prezentują się rewelacyjnie. Serdecznie pozdrawiam i oczywiście wrócę po kolejne produkty. GORĄCO POLECAM!!!!!
Urszula (2023-10-24 01:35:13)
Bardzo szybka obsługa, miła obsługa telefoniczna z doradzeniem , rzetelna firma, kontakt, doradztwo, wszystko na plus. Papier tapety rewelacyjny bardzo dobrze się tapetuje.
Efekt tapety łał.
Hanna Gibała (2023-10-13 15:45:52)
Super kontakt z firmą.
Folie na okna łazienkowe znakomite. Pięknie się prezentują i co najważniejsze spełniają swoją rolę. Zasłaniają widok z zewnątrz a równocześnie przepuszczają światło do wnętrza. Polecam.
Anna (2023-10-07 12:09:47)
Bardzo Państwu dziękuje za nową naklejkę. Wygląda fantastycznie.
Musicie uprzedzać , że w rzeczywistości te naklejki o wiele ładniejsze jak na obrazkach strony internetowej. Jestem zachwycona!!!!!!! Dziękuję z całego serca !!!!!!!!
VK (2023-09-06 13:22:14)
Bardzo pomocna obsługa. Realizacja zamówienia szybka i profesjonalna. Polecam.
Zofia (2023-08-16 09:14:42)
Jestem BARDZO zadowolona, szczerze polecam tą firmę. Folia na okno, którą zmówiłam, jest prześliczna i zgodna z zamówieniem, Szybka wysyłka i przemiła obsługa. POLECAM :)
Anna Michalska (2023-08-08 23:08:10)
Jestem mega zadowolona, polecam , polecam !!, pozdrawiam miłego profesjonalnego pracownika firmy
Iwona (2023-05-10 22:50:42)
Wzorowa obsługa klienta. Tapeta dobrana idealnie.
Zdecydowanie popieram wszystkie poniższe opinie na temat obsługi oraz jakości produktu.

Jeszcze raz bardzo dziękuję oraz szczerze polecam ! :)
CORIA FIT & FIGHT CLUB (2023-04-27 08:47:15)